Over ons

WAT IS RENEW?

RENEW is een beweging van gepassioneerde christelijke mensen met ervaring en connecties op het gebied van christelijke events/initiatieven. RENEW gebruikt haar kennis niet alleen om nieuwe eigen events/initiatieven op te zetten, maar ondersteunt ook lokale (christelijke) projecten, opgezet door anderen. Door het team, de kennis en het opgebouwde netwerk in te zetten, proberen we Gods liefde te verspreiden in Soest, Soesterberg, Amersfoort & Baarn. Daarnaast activeren we andere christenen om actief voor God te leven.

ONZE MISSIE

Bij RENEW geloven we dat Jezus jouw leven voorgoed zal veranderen als je Hem toelaat. Daarom willen we een aanstekelijke beweging zijn die is doordrenkt met het verlangen om steeds meer van Jezus in ons leven te krijgen. We geloven dat Jezus de sleutel tot kracht, passie, een voller leven, hoop, vrede en oneindige liefde is. Omdat we hier zo stellig van overtuigd zijn, hebben we het onze missie gemaakt om Meer Jezus in Soest, Soesterberg, Amersfoort en Baarn te brengen.

WAAROM DEZE PLAATSEN?

RENEW is ooit opgericht met een focus op Soest. We zagen echter dat er steeds meer betrokkenheid kwam van mensen uit de omliggende steden en dorpen. Daarom dat we in 2021 besloten om de visie en missie te vergroten naar deze gebieden. Het is onze droom om in de toekomst uit te breiden naar een landelijke stichting.

HOE WERKT HET?

RENEW is de overkoepelende beweging waar diverse projecten en initiatieven onder vallen. Al deze projecten zijn op zichzelf staande projecten die onder hun eigen vlag opereren. RENEW is de motor achter deze projecten. Wij zorgen voor de financiƫn, expertise, ondersteuning en advies zodat al deze initiatieven winst kunnen opleveren voor het Koninkrijk.

Alle projecten zijn voorzien van eigen team(s) en teamleider(s). De teamleiders staan in nauw contact met het bestuur van RENEW, die de geestelijke en algemene verantwoordelijkheid draagt voor het reilen en zeilen binnen RENEW en deze projecten.