Vrijwilliger SES

Schenkers

Wanneer er flink gesport wordt, is de dorst vaak niet te lessen. Toch willen we dit proberen met twee limonademomenten voor de kinderen/jongeren. Wilt u meehelpen klaarzetten en schenken? U kunt kiezen welk moment van de dag u goed uitkomt. Geef dit aan in het aanmeldformulier.

Wanneer: 10 – 14 juli
(1 middag of avond)
Tijd: 15.00 & 20.00 uur
Kosten: Worden vergoed indien gewenst.

Sestival

Op de vrijdag organiseren we een groot Sestival. Hierbij zoeken we nog naar spelleiders en vrijwilligers voor de Barbecue. Lijkt het je gaaf om jongeren/tieners op de juiste manier over een stormbaan te leiden of ze te motiveren om alles te geven bij één van de zeskamp onderdelen? Dan is dit wat voor jou!

Wanneer: 14 juli
Tijd: 15.00 – 18.00

BBQ

Mensen voorzien van eten is altijd een dankbare taak. We sluiten de zomersportweek altijd af met een grandioze BBQ. Hiervoor hebben we mensen nodig die voor en tijdens de BBQ helpen met opbouwen en serveren. Een mooie taak die niet al teveel tijd kost.

Wanneer: 14 juli
Tijd: 16.00 – 20.00

Bewaking

Vandaag de dag kan je helaas je spullen niet meer zo laten staan. Daarom zijn we op zoek naar stoere vrijwilligers die een oogje in het zeil willen houden op de spullen die door sportteam gebruikt worden op de locatie van het Event. Wilt u ons hierbij helpen?

Wanneer: 10 – 14 juli
Tijd: 16.00 – 19.00

EHBO

U kent het wel: sporten en je bezeren. Het gebeurt de beste sporters onder ons. Daarom erg belangrijk en noodzakelijk dat er EHBO aanwezig is! We zoeken vrijwilligers. Let op: Hiervoor is een geldig EHBO-diploma noodzakelijk. Dit moeten we kunnen overhandigen bij controle.

Wanneer: 10 – 14 juli (1 middag)
Tijd: 14.00 – 16.00

Gastgezin

Een bijzondere vraag. Je huis openstellen voor een ander? Toch doen we het. De sporters komen van heinde en verre. Een goed onderkomen is belangrijk. Wilt u gastgezin zijn voor twee sporters? Zij komen bij u slapen maar kunnen ook delen over hun ervaringen tijdens de sportweek. Een klankbord en een warm thuis na een drukke dag. Lunch en avondeten wordt geregeld. De sporters ontbijten wel bij u.

Wanneer: 9 – 15 juli
Tijd: Wisselende tijden