Kerst-Knuffel-Tas

Een liefdevolle knuffel

voor iedereen die dat nodig heeft

Doneer nu! Iemand aanmeldenOver ons

De Kerst-Knuffel-Tas is een goed gevulde tas, waarmee we als Renew rond Kerst mensen die een knuffel heel goed kunnen gebruiken, een hart onder de riem willen steken. Deze Kerst-Knuffel-Tas is bedacht in 2020, toen het door de covid-maatregelen niet meer mogelijk was om mensen te knuffelen. Door deze tas kregen ze als het ware alsnog een dikke knuffel.

Deze actie sloeg zo goed aan en we ontvingen zulke mooie reacties dat we besloten om de actie te blijven voortzetten. Daarom organiseren we ook dit jaar weer een Kerst-Knuffel-Tassen actie. 

Helpt u ons om deze medemensen gezien, geliefd en gehoord te laten voelen?

Wilt u iemand aanmelden voor een Kerst-Knuffel-Tas? Kent u iemand die dit gebaar echt goed kan gebruiken? Dat hoeft niet in financiële zin te zijn, maar mag ook als iemand wel een ‘Ik denk aan je’ kan gebruiken!

DONEER NU

Om deze actie mogelijk te maken, zijn we als stichting Renew volledig afhankelijk van donaties. Verreweg de meeste kosten maken we voor de inhoud van de tassen en donaties komen volledig ter beschikking van het mogelijk maken van deze actie.

Draagt u de Kerst-Knuffel-Tas een warm hart toe en wilt u ons financieel ondersteunen? Dat kan door middel van onze online doneer functie. Onze stichting is ANBI gecertificeerd.

Kerst-knuffel-tas

Draagt u de Kerst-knuffel-tas een warm hart toe en wilt u ons financieel ondersteunen? Dat kan door middel van onze online doneer functie.

€ 4770 van € 14260
Doneer Meer info

DONEREN ALS BEDRIJF

Mocht u of uw bedrijf op een andere manier willen bijdragen, bijvoorbeeld d.m.v. het aanbieden van waardebonnen, goederen en/of diensten om de tassen te vullen, neem dan contact op via sponsoring@kerstknuffeltas.nl.

SPONSORENDE BEDRIJVEN

Uw logo hier? Neem contact met ons op!

“Zojuist de tas overhandigd aan (geanonimiseerd). Hij herstelt van kanker.
20 jaar oud. Het toverde een glimlach op zijn gezicht. Dat maakte mij zo blij.
De pandabeer was favoriet, zelfs bij deze grote knul.”

– Gever Kerst-knuffel-tassen actie 2021

MEER INFO

Ontvangers van de kerst-knuffel-tas worstelen vaak met problemen, ziekte of financiële problemen. Juist in de dagen rond Kerst kan een gevoel van eenzaamheid en verdriet zo sterk zijn. Daarom willen we juist in deze tijd een warme knuffel geven aan die mensen die het zo goed kunnen gebruiken.

Omdat wij niet iedereen kennen, doen we dat door iedereen de gelegenheid te geven om mensen aan te melden via het formulier op deze website. We willen 150 tassen vullen en uitdelen, daarom kunnen alleen mensen aangemeld worden in de regio: Soest – Soesterberg – Amersfoort – Baarn.

We gaan ervan uit dat de aanmelder de tas ook zelf bezorgd, juist omdat diegene deze persoon beter kent en het daarmee persoonlijker wordt. Er zal in de tas ook een kaart zitten, waarop de aanmelder een persoonlijke boodschap kan schrijven.

Mocht het zelf bezorgen echt niet lukken, dan doen we dat vanuit RENEW.

DE TAS

De tassen willen we graag vullen met leuke en nuttige producten, etenswaren, waardebonnen, een kerstwens en natuurlijk een knuffel. Er zal geen contant geld in de tassen zitten. De inhoud willen we zoveel mogelijk laten sponsoren door (lokale en regionale) ondernemers.

PROCES AANMELDEN & OPHALEN

Als je iemand aanmeldt via het formulier op deze website, ontvang je een bevestigingsmail. Zodra duidelijk is of de aanmelding akkoord is, ontvang je nog een mail met daar een bevestiging van. Of de aanmelding akkoord is, hangt af van of de persoon in de regio woont en of het aantal aanmeldingen niet boven de 150 uitgaat. In dat geval moeten we namelijk keuzes maken.