YouthConnect

24 juni 2022 – Locatie: Park Vredehof 2, Soest

OVER DIT EVENT

De kickoff van YouthConnect ’22. We hebben er al een langere tijd naar uitgekeken, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Met een bizar mooi programma, een inspirerende spreker en te gekke spellen trappen we het YouthConnect seizoen eindelijk af. The wait is no longer, YouthConnect here we come!

HET PROGRAMMA

19:45Inloop & Welkom
20:00Bizarre Openingsspellen
20:30Spreker
21:30Gamenight!
+ (alcoholvrije) borrel

OVER ONS

YouthConnect is een interkerkelijke jongerenbeweging van jongeren tussen de 15 & 25 jaar oud. De avonden bestaan uit ontmoeting, gave activiteiten en inspirerende sprekers die ons meenemen in een betekenisvol leven met Jezus.

Het project is ontstaan in samenwerking met de PKN. Vanuit beide kanten was het verlangen om dit te realiseren. Een team werd al snel gevormd en de eerste avonden werden gepland.

Het doel van YouthConnect is om een beweging te creƫren die jou helpt om leeftijdsgenoten te ontmoeten, gezamenlijk op te trekken en vanuit die relatie ook gezamenlijk te kijken naar wat Jezus voor jullie betekent.

Kom jij ook?

Deelname gratis!

Iedereen kan gratis deelnemen aan YouthConnect. Het gehele event, van drinken tot sporten wordt jullie kosteloos aangeboden door RENEW en de Protestantse Gemeente Soest.