Eenmalig doneren

Nederland heeft Jezus nodig. NU meer dan ooit tevoren. Ik geloof dat wij geroepen zijn om als discipelen overal het goede nieuws te verkondigen. Niet door met spandoeken en borden door de stad te marcheren, maar door relaties aan te gaan met de mensen om ons heen. Vanuit die relaties kunnen we in gesprek komen van hart tot hart.

Als die mensen dan iets zien van mijn hart voor God, dan geloof ik dat het impact maakt. Dan geloof ik dat er zaadjes gepland worden die God kan laten groeien.

Help ons om onze missie te kunnen voortzetten door ons maandelijks financieel te ondersteunen. Ik zou willen dat we als RENEW ons nooit meer met het werven van financiën bezig hoeven te houden. We kunnen die tijd namelijk beter voor onze missie gebruiken!

Niels Bakker

Teamleider RENEW

Wat doet RENEW met mijn financiën?

1. We bouwen en faciliteren nieuwe projecten, binnen onze visie;
2. we ondersteunen de huidige projecten;
3. we maken investeringen in professionele en kwalitatieve materialen en programma’s;
4. we dekken onze vaste lasten;
5. we investeren in het bouwen van een beweging;
6. we creëren een financiële buffer voor tegenslagen.

Hoe wil RENEW groeien?

1. We verlangen naar een eigen plek waar we jongeren/mensen kunnen ontvangen en ontmoeten.
2. We verlangen er naar om mensen betaald aan het werk te hebben binnen RENEW.
3. We verlangen er naar om RENEW uit te breiden naar Amersfoort, Soesterberg en Baarn. We zouden daar ook projecten willen ontwikkelen die binnen de visie van RENEW passen.

Is mijn gift fiscaal aftrekbaar?

Ja. RENEW is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. Dit betekent dat je giften en sponsorgelden aan goede doelen (vanaf de drempel van 1% van het inkomen) voor 100% aftrekbaar zijn.

Dit betekent ook dat RENEW gebruikmaakt van de fiscale voordelen. Zo hoeft een ANBI geen successie- of schenkingsrecht te betalen over erfenissen en schenkingen. Donateurs kunnen giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken.

Wat doet RENEW met mijn gegevens?

We verzamelen wél persoonsgegevens van je, maar zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden.
Lees meer in onze privacyverklaring.

Doneer eenmalig

Geweldig dat je het werk van RENEW wilt ondersteunen! Vul je gegevens in om je donatie in orde te maken. Heel erg bedankt!